Real Estate Virtual Reality Business Models

Έξυπνα επιχειρηματικά μοντέλα και ψηφιακή τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας – Virtual Reality 

Κατοικία & Επαγγελματική Στέγη

Ό,τι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε όνειρο.

“Ζωντανέψτε” το όνειρο των υποψήφιων αγοραστών σας σε ένα VR HeadSet, στην οθόνη του Η/Υ, του κινητού ή του Tablet τους.
Σύγχρονες, ψηφιακές, τρισδιάστατες εμπειρίες, που αυξάνουν την επιθυμία τους, ταυτόχρονα με την ενίσχυση της εταιρικής σας φήμης και την αξιοπιστία σας! Απλά, σύγχρονα, χωρίς έξοδα και περιττές μετακινήσεις.

Μεταμορφώστε τα Open House Events Σας

Mε Real Estate Virtual Reality

Μεταρέψτε τα Open House σας σε ένα “γιορτινό” τεχνολογικό event!
Αξιοποιήστε τον χρόνο με τους υποψήφιους αγοραστές σας, ακόμα πιο ουσιαστικά και παραγωγικά, δημιουργώντας άκρως προσωποποιημένες εμπειρίες που αυξάνουν τα ποσοστά μετατροπής τους σε ενθουσιαμένους πελάτες σας!

Κάντε Την Διαφορά & Ξεχωρίστε!

Μεσιτικά Γραφεία και Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας ανά τον κόσμο χρησιμοποιούν Real Estate Virtual Reality περιηγήσεις καταγράφοντας κερδοφόρα αποτελέσματα.

 
% Περισσότερες Πιθανότητες Κλεισίματος & Υπογραφής Συμβολαίων
0
% Περισσότερες Πωλήσεις σε σχέση με τις παραδοσιακές φωτογραφίες
0
% Αύξηση Αναγνωρισιμότητας & Αξιοπιστίας
0
% Αύξηση Επισκεψιμότητας της Ιστοσελίδας
0
% Αύξηση των κλικ - CTR Click Through Rate (στατιστικά της realtor.com)
0

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πρόσθετες Υπηρεσίες

Web design & development

Δεν αρκεί μόνο το αξιομνημόνευτο περιεχόμενο. Πρέπει να είναι και σωστά πλαισιωμένο σε μια έξυπνη & λειτουργική ιστοσελίδα υψηλής απόδοσης!

Marketing Strategy

Έξυπνα επιχειρηματικά μοντέλα που επικοινωνούν το σωστό μήνυμα, στον σωστό υποψήφιο αγοραστή, στα σωστά κανάλια και την σωστή στιγμή!

Sales Strategy

Επίτευξη του στόχου, στο σωστό κόστος, με την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των σταδίων του “ταξιδιού” του πελάτη, μέχρι την αγοραστική του απόφαση! 

Brand strategy

Η φήμη είναι κάτι που πρέπει να κερδηθεί. Δεν μπορείς να κάνεις όνομα μ’ αυτά που υποτίθεται ότι θα κάνεις. Η “τιμή” είναι κάτι που απλά δεν πρέπει να χαθεί.

Marketing & Sales Training

Η επιτυχία και τα επιθυμητά αποτελέσματα προκύπτουν όταν ψηφιακές και δια ζώσης εμπειρίες, λεκτικές και μη, είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένες!

Negotiations

Το παιχνίδι με όλα τα χαρτιά ανοιχτά εξ αρχής, ούτε αποδίδει ούτε έχει γούστο. Μιμήσου τον Θεό που μας κρατάει σε εγρήγορση και αβεβαιότητα.

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣΕΙΣ

Η τεχνολογία Εικονικής Πραγματικότητας δεν είναι μια καινοτομία για ταινίες και βιντεοπαιχνίδια μόνο. Αποτελεί καινοτομία σε όλες τις βιομηχανίες! Για τους μεσίτες αποτελεί μία νέα, εκσυγχρονισμένη διαδικασία πωλήσεων με γρηγορότερα αποτελέσμτα και κλεισμένα συμβόλαια!

Η χρήση της εικονικής πραγματικότητας (VR), ως εργαλείο του μάρκετινγκ, έχει αποδειχθεί πως μπορεί να επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, έχοντας εξελίξει τη δομή πρακτικών επικοινωνίας, των μεγαλύτερων εταιρειών παγκοσμίως. Η ολιστική αντίληψη και η αίσθηση παρουσίας του ατόμου μέσα στον χώρο, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα επιλογής κατεύθυνσης προς την οποία επιθυμεί να μετακινηθεί ο χρήστης, αποτελούν τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας. Ο συμβατικός τρόπος μετάδοσης ιδεών και συναισθημάτων μέσω του Story-Telling, ενισχύεται βιωματικά με το Story-Living, προσφέροντας πλέον, διαδραστικές εμπειρίες στον καταναλωτή.

Με ένα απλό HeadSet και ένα smartphone, ο υποψήφιος αγοραστής έχει την ευκαιρία να ζήσει μια πραγματική συναισθηματική σύνδεση με ένα ακίνητο, είτε σχεδιάζει να το επισκεφθεί είτε το έχει ήδη επισκεφτεί και θέλει να ξαναζήσει την εμπειρία πριν την αγοραστική του απόφαση!

– Εύκολη και επί της ουσίας διαφοροποίηση σας από τον ανταγωνισμό με ένα κορυφαίο εργαλείο τεχνολογίας, κάνοντας παράλληλα ξεκάθαρη την δέσμευσή σας στους μεσίτες – πωλητές υψηλού επιπέδου.

– Ενεργοποίηση των αγοραστών ώστε να μοιραστούν τη συναισθηματική τους εμπειρία με το ακίνητο και με άλλα μέλη της οικογένειας ή φίλους.

– Κατακόρυφη αύξηση  του ROI Return On Investment μέσω της γρηγορότερης πώλησης ακινήτων.

– Βελτιστοποίηση του SEO Search Engine Optimization

– Αναρρίχηση στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης

– Αύξηση του βαθμού εμπιστοσύνης, αλλά και της συμπάθειας” των υποψήφιων αγοραστών σας μιας και είναι ξεκάθαρο πως δεν έχετε τίποτα να “κρύψετε”, προσφέροντας μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία και εμπειρία!

– Υψηλής Προστηθέμενης Αξίας Δικτύωση – Networking με επιχειρήσεις άλλων κλάδων που αξιοποιούν την τεχνολογία Virtual Reality και την μέθοδο View Telling 

– Παρουσίαση σε ποιότητα αποτελέσματος 2 φορές παραπάνω αό το 4Κ (3840Χ2160)

Όταν δημιουργείται το εικονικό περιεχόμενό, σκεφτόμαστε πρώτα τον πελάτη σας. Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα στην τεχνολογία VR είναι ο τρόπος με τον οποίο οι πελάτες έχουν πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο. Οι τρεις βασικές επιλογές είναι: VR HeadSet, Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, Smartphone.

VR HeadSet

Head Mounted Display (HMD) (κεφαλόφωνα εικονικής πραγματικότητας στα ελληνικά) 
Pros: Παρέχει στους πελάτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία εικονικής περιήγησης στο ακίνητο. Δώστε ένα VR HeadSet και εξασφαλίστε το WOW! των υποψήφιων αγοραστών σας, μεταφέροντάς τους σε διάφορα δωμάτια και χώρους. Εντυπωσιακή εμπειρία στα καλύτερα της.
Cons: Πιθανή έλειψη για όλους τους υποψήφιους αγοραστές! Ίσως κάποιος να μην αισθάνεται άνετα με το να φορέσει το HeadSet και να εισέλθει σε ένα απομονωμένο περιβάλλον.
Σύσταση: Χρησιμοποιήστε VR HeadSet αν μπορείτε για να συνοδεύσετε τους πελάτες σας κατά την περιήγηση να περιορίσετε λίγη από την “απομόνωση”.


Ηλεκτρονικός Υπολογιστής

Pros: Αν και τα  VR HeadSets εξαλείφουν την ανάγκη μιας οθόνης, εξασφαλίζοντας την ολοκληρωμένη, “ζωντανή”, τρισδιάστατη περιήγηση, μερικές φορές οι πελάτες προτιμούν να χρησιμοποιούν εργαλεία που γνωρίζουν καλύτερα: Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, Laptop, Tablet και Κινητά Τηλέφωνα. Το περιεχόμενο VR μπορεί να προβληθεί στους επιτραπέζιους υπολογιστές ως μια εμπειρία 360 °, στην οποία ο χρήστης περιηγείται κάνοντας κλικς. Μια επιφάνεια εργασίας παρέχει μεγαλύτερη οθόνη (από ένα τηλέφωνο), η οποία μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη απεικόνιση των λεπτομερειών ενός ακινήτου
Cons: Μια επιφάνεια εργασίας δεν παρέχει την υψηλής ανάλυσης και σύνδεσης περιήγηση που παρέχει ένα HeadSet.
Σύσταση: Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε συσκευές αναπαραγωγής VR για να διανείμετε τις  360 ° VR εμπειρίες, επειδή οι πελάτες με αυξημένη αγοραστική επιθυμία, στα μεταγενέστερα στάδια της έρευνας τους ενδέχεται να χρησιμοποιούν τις επιτραπέζιες συσκευές τους.


Smartphone

Pros: Τα smartphones είναι πανταχού παρόντα και με τους χρήστες να καταναλώνουν περιεχόμενο όπως ειδήσεις, email και ακόμη και ταινίες σε αυτά. Το περιεχόμενο των ακινήτων μπορεί να προσεγγιστεί με τον ίδιο τρόπο. Τα smartphones επιτρέπουν επίσης τη δυναμική εξερεύνηση περιεχομένου 360 ° VR με περιστροφή του τηλεφώνου ώστε να αποκαλυφθεί περισσότερο περιεχόμενο. Η οθόνη του smartphone λειτουργεί ως παράθυρο εισόδου.
Cons: Οι οθόνες τηλεφώνου είναι μικρές και ίσως να μην δίνουν την καλύτερη δυνατή απεικόνηση ενός ακινήτου.
Σύσταση: Βελτιστοποιήστε το περιεχόμενο για τη χρήση του σε smartphones και ενθαρρύνετε τους χρήστες να προβάλλουν με περισσότερες λεπτομέρειες μέσω του VR HeadSet ή του desktop μέσω προτοπών προς δράση (Calls To Action) στο περιεχόμενό σας.

Η τεχνολογία Virtual Reality & η Μέθοδος View Telling αξιοποιείται και από τους παρακάτω κλάδους

– Φιλοξενείας (Ξενοδοχεία, Airbnb, Ξενώνες, Boutique Hotels, Bungalows, Villas κλπ)

– Spa, Κέντρων & Ινστιτούτων Αισθητικής

– Ιδιωτικά σχολεία

– Μουσεία, Εκθέσεις, Gallery

– Εστιατόρια, Χώρους διοργάνωσης εκδηλώσεων

– Yachthing

Έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ προϋπολογισμό. Αρκεί να έχετε.

Κατανοούμε ότι η επιχείρησή σας είναι μοναδική, επομένως η τιμολογιακή μας πολιτική γίνεται εξατομικευμένη για τις προσωπικές σας ανάγκες. 

Σημαντκό ρόλο θα παίξει το είδος και το μέγεθος του έργου.

Ωστόσο μια πρώτη εκτίμηση μπορείτε να λάβετε δίνοντάς μας μερικές πληροφορίες συμληρώνοτας αυτήν εδώ την φόρμα 

Θα πρέπει απλά να είναι όπως επιθυμείτε να το δείξετε στους υποψήφιους αγοραστές σας. Συστήνεται να έχουν απομακρυνθεί τα περιττά και αντιαισθητικά αντικείμενα. Βεβαιωθείτε ότι επιφάνειες και παράθυρα είναι καθαρά!

Επιτρατεύοντας την προηγούμενη εμπειρία μας, υποσχόμαστε 60 περίπου λεπτά ανά 250τ.μ, ενώ το τελικό αποτέλεσμα ανά ακίνητο χρεάζεται μέγιστο 48 ώρες επεξεργασίας μέχρι να σας παραδωθεί ή να τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα σας!

Όλα προέρχονται από τη φαντασία. Αυτή δημιουργεί την ομορφιά, τη δικαιοσύνη και την ευτυχία, που είναι τα πάντα σ’ αυτόν τον κόσμο.

“Blaise Pascal”

Facebook
Twitter
LinkedIn