You are currently viewing Συνηθισμένες Ερωτήσεις για την Viral Growth
Συνηθισμένες Ερωτήσεις για την Viral Growth

Συνηθισμένες Ερωτήσεις για την Viral Growth

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Σε ποιους απευθύνεται η VIRAL GROWTH;

Σε ελεύθερους επαγγελματίες, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που έχουν κουραστεί να να ανησυχούν για τα δημιουργικά / τεχνολογικά καθήκοντα που τους επιβραδύνουν ΚΑΙ που αντιλαμβάνονται πως στο επίκεντρο της επιχειρηματικής τους ανάπτυξης πρέπει να είναι η οικοδόμηση σχέσεων με τους πελάτες τους, οι οποίοι ”ανταλλάζουν” τα χρήματά τους για τον τρόπο που οι επιχειρήσεις τους υπάρχουν στην ζωή και την καθημερινότητά τους!

Μετά από αρκετά χρόνια παροχής οικονομικών λύσεων, σχεδιασμού ιστοσελίδων, μάρκετινγκ, πωλήσεων και branding, διαπιστώσαμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας εξακολουθούσαν να αντιμετωπίζουν σημαντικές απογοητεύσεις όταν έπρεπε να προσλάβουν ελεύθερους επαγγελματίες και “γκουρού” για τα θέματα που δεν καλύπτονται ενδοεταιρικά.

Αποτέλεσμα τα πράγματα να χειροτερεύουν αναγκάζοντάς τους να κατασπαταλούν χρόνο και χρήματα σε θέματα που δεν άπτονταν των γνώσεων, των ικανοτήτων και των καθηκόντων τους, με τους πληρωμένους ”γκουρού” απ την άλλη, να αδιαφορούν για την επιχείρησή τους!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε την Viral Growth.

Για να έχεις την δική σου προσωπική ομάδα ανθρώπων επαγγελματιών που παίρνουν την επιχειρηματική σου δραστηριότητα το ίδιο σοβαρά μ εσένα!

Αν ψάχνεις για υπηρεσίες “a la carte” αντί για το ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ, υπάρχει τρόπος. Απλά επικοινώνησε μαζί μας.

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Τι περιλαμβάνουν οι υπηρεσίες “a la carte”;

 • Business planning (Business Model Canvas)
 • Risk Management
 • Insurable Risk Management
 • Κατασκευή – Ανακατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας
 • Landing pages
 • Search Engine Optimization
 • Παραγωγή περιεχομένου – Copywriting (άρθρα, videos, podcasts κλπ)
 • Corporate videos (& aerial)
 • Corporate webinars hosting
 • Lead magnets
 • Email marketing & automations
 • Social Media calendar management
 • Chat-bot
 • Social Selling & Prospecting
 • AI Sales CRM
 • Sales automations & Funnels
 • Workflows
 • Sales videos
 • Executives Soft & Hard Skills training, seminars & courses

Συνηθισμένες Ερωτήσεις

Τι ακριβώς θα πάρω από την VIRAL GROWTH;

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ

Τουλάχιστον έτσι μας αρέσει να την ονομάζουμε :). Θα έχεις μία αποκλειστική ομάδα δημιουργικών επαγγελματιών που είναι καλά ενημερωμένοι σχετικά με τις τρέχουσες επιχειρηματικές δραστηριότητές σου και δουλεύουν πάνω σε αυτές από μήνα σε μήνα. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε για εσένα, αλλά εφαρμόζουμε αυτοματοποιημένους στρατηγικούς τρόπους βελτίωσης και ανάπτυξης της επιχείρησής σου στο διαδίκτυο ακόμα και όταν κοιμάσαι.

ADVANCED ANALYTICS

Δεν μπορείς να έχεις μία αποτελεσματική στρατηγική αν δεν έχεις τα σωστά δεδομένα. Όχι μόνο παρακολουθούμε τα δεδομένα και την εμπειρία των χρηστών, αλλά σε βοηθάμε να το καταλάβεις επίσης. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε εργαλεία όπως το Google Analytics, τη χαρτογράφηση θερμότητας (Heatmaps – Scrollmaps), την καταγραφή οθόνης επισκέπτη (video recordings), κλπ.

CREATIVE PERKS

Θα έχεις πρόσβαση σε εργαλεία και υπηρεσίες δημιουργικού μάρκετινγκ αξίας άνω των 20.000 ευρώ, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας. Εργαλεία όπως προγραμματισμός κοινωνικών μέσων, πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προηγμένη ανίχνευση συνδέσμων, δωρεάν στοκ φωτογραφιών, επεξεργασία φωτογραφιών, ζωντανή συνομιλία στο διαδίκτυο, πρότυπα σελίδων προσγείωσης,  προσαρμοσμένα πρότυπα σελίδων πώλησης, πρόσθετα WordPress plugins και πολλά άλλα. Προσθέτουμε συνεχώς περισσότερα εργαλεία και πόρους στη ”βιβλιοθήκη” Creative PERKS. Όλοι οι οργανισμοί και οι ελεύθεροι επαγγελματίες χρεώνουν επιπλέον για αυτά. Εμείς σου τα παρέχουμε εντελώς δωρεάν χωρίς να έχουμε καμία επιπλέον οικονομική απαίτηση ή όφελος.

Πως ξεκινάω;

Θα έχουμε τηλεφωική ή με videocall επικοινωνία για να γνωρίσουμε εσένα και την επιχείρησή σου και για να δούμε με σαφήνεια και ακεραιότητα αν και πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε!

Κατά τη διάρκεια αυτής της κλήσης θα συζητήσουμε την τρέχουσα κατάσταση και παρουσία σου εντός και εκτός διαδικτύου, τη στρατηγική και τον προϋπολογισμό σου.

Στη συνέχεια θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο την επιχείρησή σου.

Μετά την την τηλεφωνική επικοινωνία θα επικοινωνήσουμε μαζί σου εντός δύο εργάσιμων ημερών με την πρόταση και την οικονομική μας προσφορά.

Ποια είναι η τιμολογιακή πολιτική;

Έχουμε μάθει να προσαρμοζόμαστε σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ προϋπολογισμό. Αρκεί να έχεις. 

Σε διαφορετική περίπτωση η βοήθεια του Viral Growth Financial Department είναι αυτό απ’ το οποίο χρειάζεται να ξεκινήσεις!

Η Viral Growth έχει μια μηνιαία δομή μέλους όπου θα χρεώνεσαι είτε σε μηνιαία είτε σε εβδομαδιαία βάση (επιλογή σου).

Κατανοούμε ότι η επιχείρησή σου είναι μοναδική, επομένως η τιμολογιακή μας πολιτική γίνεται εξατομικευμένη για τις προσωπικές σου ανάγκες. Δεν είσαι κλειδωμένος με συμβάσεις.

Με ποιους τρόπους διαρθρώνεται η συνεργασία μου με την VIRAL GROWTH;

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της συνεργασία μας θα εργάζεστε one-to-one με τον Project Manager που θα επιβλέπει και θα διαχειρίζεται όλες τις εργασίες και τις υπηρεσίες που εκτελούνται.

Έχουμε διαπιστώσει ότι τα πράγματα μπλέκονται και χάνονται με τα email.

Γι ‘αυτό χρησιμοποιούμε ένα ζωντανό σύστημα συνομιλιών στο οποίο θα έχεις πρόσβαση από τον υπολογιστή και το κινητό σου τηλέφωνο.

Αυτό επιτρέπει ταχύτερους χρόνους απόκρισης και λιγότερη σύγχυση από τα μακροσκελή email.

Έχουμε επίσης ένα εύκολο στη χρήση σύστημα διαχείρισης εργασιών που μας επιτρέπει να συνεργαζόμαστε on the fly.

Άλλα εργαλεία που χρησιμοποιούμε συχνά είναι η κοινή χρήση οθόνης και τα εξατομικευμένα βίντεο που θα δημιουργήσουμε για εσάς on the fly.

Ωστόσο, εάν προτιμάς να εξακολουθείς να χρησιμοποιείς email κανένα πρόβλημα. Μπορούμε να το κάνουμε και έτσι.

Μπορείς επίσης να προγραμματίσεις μια τηλεδιάσκεψη μαζί μας άμεσα ανά πάσα στιγμή.

Είμαστε συνήθως άμεσα διαθέσιμοι μεταξύ 10:00 – 180:00 (ώρα Αθήνας).

Αυτές είναι οι πιο Συνηθισμένες Ερωτήσεις που μας κάνουν όσοι μας συμπεριλαβάνουν στις πιθανές για συνεργασία επιλογές τους.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα και να δεις την βάση της πρότασης συνεργασίας με την Viral Growth;

Κατέβασέ την δωρεάν σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο

Αν είσαι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην υλοποίηση του project σου, τότε κλείσε το ραντεβού σου για συνομιλία με εκπρόσωπο της VG

Leave a Reply