INBOUND
MARKETING

Είναι το μάρκετινγκ που το βρίσκουν οι ίδιοι οι πελάτες.

Το Inbound Marketing είναι Customer Focused, Βοηθητικό και συμβαδίζει με τις επιθυμίες των σύγχρονων, εκπαιδευμένων καταναλωτών!

Εσύ θα ήθελες να αγοράσεις από μια επιχείρηση που κοιτάζει μόνο τα δικά της συμφέροντα και ανάγκες, αντί για τις δικές σου;

Αυτή είναι η αλλαγή που φέρνει η μεθοδολογία Inbound Marketing!

 • Αντί για διαφημίσεις στην τηλεόραση, δημιουργία Videos.
 • Αντί για Display Adds, Business Blog.
 • Αντί για Cold Calling, χρήσιμο περιεχόμενο για να επικοινωνήσουν όταν θέλουν περισσότερες πληροφορίες.

Επίκεντρο της μεθοδολογίας είναι η Buyer’s Persona. Η μεθοδολογία αναπτύσσεται πάνω στο το Buyer’s Journey, σύμφωνα με το οποίο δημιουργούμε πρωτότυπο, συναφές και εκπαιδευτικό περιεχόμενο που δίνει λύσεις!

Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι επισκεψιμότητα, αλλά η σωστή επισκεψιμότητα.

Γι’ αυτό δημιουργούμε περιεχόμενο όπου απ’ τη στιγμή που θα το βρουν, θα ακολουθήσουν τη σειρά της αυτοματοποιημένης μεθοδολογίας.

Δεν είναι o παλιός χειρισμός (manupulation) που βασιζόταν στο “χτύπα” στο πρόβλημα και πούλα, ούτε NLP (Pain Base).

Είναι ο τρόπος για να διδάξεις και άλλους αυτό που πουλάς και στο οποίο είσαι πραγματικά καλός, δίνοντας συμβουλές, οδηγίες και λύσεις.

Είναι μια σύνδεση με τον σύγχρονο καταναλωτή μέσα απ’ την οποία δείχνεις ότι είσαι ένας από αυτούς, μοιραζόμενος ιστορίες δυσκολιών που αντιμετώπισες ή μαθαίνοντάς του τη δουλειά σου ή εκπαιδεύοντάς τον στους τρόπους που μπορεί να αξιοποιήσει περαιτέρω το προϊόν ή την υπηρεσία σου!

Είναι η μέθοδος που θα σε τοποθετήσει στην αγορά με διαφορετικό τρόπο και βασίζεται στο
κάνω αυτό – με αυτόν τον τρόπο – αν θέλεις να μάθεις περισσότερα έλα εκεί ή κάνε αυτό!

Inbound Marketing σημαίνει ότι οποιοσδήποτε μπορεί, πιστεύει και έχει μείνει ευχαριστημένος, θα διαδώσει το μήνυμά σου. Όχι όμως επειδή καυχιέσαι, αλλά γιατί είσαι GREAT!!!

Για να το καταφέρεις χρειάζεσαι περιεχόμενο.

Websites, Blogs, Landing pages, SEO, Content, Copywriting, Social media, CRM, Books, eBooks, Audios, DVDs, Webcasts, Webinars, Teleseminars, Σεμινάρια, Online εκπαιδεύσεις, Coaching, Masterminds, Ομιλίες…

Οι δυνατότητες για να γίνεις  GREAT είναι πολλές και η επιλογή δική σου!

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ EBOOK

viral-growth-inbound-marketing-ebook-2022

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Εκτός απ΄ τις πιο πάνω υπηρεσίες η Viral Growth διοργανώνει εκπαιδεύσεις Inbound Marketing και προχωρημένων Inbound Viral Growth τεχνικών σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Κύπρο! Συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να ενημερωθείς για την διεξαγωγή του επόμενου ή να οργανώσουμε ένα στην εταιρεία ή την περιοχή σου!

VIRAL GROWTH INBOUND MARKETING PRACTITIONER COURSE

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ EBOOK ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ..

inbound-marketing-free-ebook-greece-cyprus-2022

Με την εγγραφή σου εξασφαλίζεις πρόσβαση σε:

 • Ένα Inbound Marketing eBook 44 σελίδων με το πλαίσιο, τον τρόπο σκέψης και τα εργαλεία για να το εφαρμόσεις στην επιχείρησή σου
 • 18 Templates και δωρεάν εργαλεία του internet για να εφαρμόσεις όσα θα μάθεις σε αυτό το e-book
 • Διαδακτικό σύτημα αξιοποίησης των πιο πάνω εργαλείων
RevOps-Revenue-Operations-Viral-Growth-Spyros-Kollas
Marketing
Spyros

RevOps – Revenue Operations

Τα RevOps (Revenue Operations) είναι σημαντικά για εταιρείες διαφόρων κλάδων. Αφορούν σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που στοχεύουν να ευθυγραμμίσουν τις λειτουργίες πωλήσεων, μάρκετινγκ και της

Read More »
Τι-είναι-Το-pivot-στις-επιχειρήσεις;
Marketing
Spyros

Τι είναι το pivot στις επιχειρήσεις;

Τι είναι ο pivot στις επιχειρήσεις; Το pivot στην επιχειρηματικότητα αναφέρεται στην αλλαγή της κατεύθυνσης της επιχείρησης ή της στρατηγικής της. Όταν δηλαδή οι υπάρχουσες

Read More »

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣΕΙΣ

 1. Γιατί θα μάθεις την σύγχρονη μεθοδολογία πωλήσεων που εφαρμόζουν οι κορυφαίες επιχειρήσεις
 2. Γιατί θα πάρεις δωρεάν εργαλεία και templates ώστε να:
  1. Κατανοήσεις σωστότερα τη μεθοδολογία
  2. Πειραματιστείς
  3. Διαπιστώσεις ότι πράγματι το σύστημα πωλήσεων αποδίδει
  4. Τα εφαρμόσεις στην επιχείρησή σου

Με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σε ψηφιακή μορφή – eBook για να μπορείς να το έχεις μαζί σου σε οποιαδήποτε συσκευή Η/Υ, κινητό ή Tablet

Αν δεν το βρεις στο Inbox σου κοίταξε στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία – Spam και βεβαιώσου ότι μας έχεις συμπεριλάβει στους ασφαλείς αποστολείς για να λάβεις και τα υπόλοιπα ebooks, τα templates και τα δωρεάν εργαλεία για να ξεκινήσεις την εφαρμογή όσων μαθαίνεις γρήγορα και αποτελεσματικά

Δεν είναι κάτι που ταιριάζει στην φιλοσοφία και την κουλτούρα μας.
Από εμάς θα λαμβάνεις περιεχόμενο σχετικό ΜΟΝΟ για τον λόγο που πραγματοποιείς την εγγραφή σου

Φυσικά και μπορείς να το κάνεις, οποιαδήποτε στιγμή χρησιμοποιώντας το πεδίο που υπάρχει στο τέλος κάθε μηνύματος που θα λαμβάνεις από εμάς

Ναι θα μπορείς!
Το eBook είναι η αρχή μιας ολοκληρωμένης εκπαίδευσης στην αλλαγή του τρόπου που πρέπει να αξιοποιούνται τα εργαλεία και οι μέθοδοι του μάρκετινγκ στις μέρες μας.
Η ταχύτητα αφομοίωσης και ο χρόνος ενασχόλησης είναι αυτά που θα καθορίσουν το πόσο γρήγορα θα μπορείς να τα κάνεις πράξη.
Εσύ απλά βεβαιώσου ότι μας έχεις συμπεριλάβει στους ασφαλείς αποστολείς για να λάβεις όλο το εκπαιδευτικό και υποστηρικτικό υλικό.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αν χρειαστείς βοήθεια για την σωστότερη κατανόηση ή την εφαρμογή, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή 

Φυσικά! Υπάρχει ένα υπολογιστικό μοντέλο κατά το οποίο υπολογίζονται η απαιτούμενη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα, τα απαιτούμενα Marketing & Sales Qualified Leads, οι ευκαιρίες και οι πελάτες που χρειάζεσαι για την επίτευξη του οικονομικού σου στόχου ανά έτος!

Βάση αυτού διαρθρώνονται το Marketing Plan και η εκτέλεσή του!

Αυτό εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θέλεις – χρειάζεσαι εσύ τα αποτελέσματα. Ωστόσο με έναν σχετικά αργό ρυθμό και καλό μεταξύ μας συντονισμό, τα πρώτα αποτελέσματα συνήθως έρχονται μέσα στους πρώτους 4 με 6 μήνες (ανάλογα με τον κλάδο και τον ανταγωνισμό)

Στατιστικά60% χαμηλότερο το κόστος κάθε νέου υποψήφιου πελάτη (lead) σε σχέση με τις παραδοσιακές μεθόδους μάρκετινγκ.126% περισσότεροι υποψήφιοι πελάτες (leads) για τις επιχειρήσεις που διατηρούν ενεργά blogs τα οποία ανανεώνουν τακτικά με άρθρα, σε σχέση με όσες έχουν ανενεργά ή και καθόλου blogs.Το 70% των ανθρώπων προτιμούν να μαθαίνουν για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία από άρθρα και όχι από διαφημίσεις.Η συστηματική αξιοποίηση των social media αποφέρει διπλάσιες μετατροπές (conversions) υποψήφιων πελατών (leads) σε πωλήσεις από ότι οι παραδοσιακές μέθοδοι προβολής και προώθησης.

Δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός. Αυτό είναι κάτι που λαμβάνεται υπόψη μεταξύ άλλων, οικονομικότερων, αλλά και στρατηγικής διάρκειας στο χρόνο επιλογών και στο τέλος αποφασίζεται ανάλογα με το πόσο γρήγορα χρειάζεσαι τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις ή απορίες;

Facebook
Twitter
LinkedIn