B L K

70% OFF

F R I

2021

Επιχειρήσεις Εικονικής Πραγματικότητας

Αδράξτε την ευκαιρία να προσφέρετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας σας σε ανθρώπους.

Η πανδημία έφερε τεράστιες αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες των ανθρώπων, αλλάζοντας ταυτόχρονα τον κόσμο μας σε εικονικό.

Αυτό που μοιάζει με μακρά αναμονή για ένα αποτελεσματικό εμβόλιο βλάπτει τις μεγάλες και τις μικρές επιχειρήσεις.

Το κοινωνικό άγχος είναι πλέον ένα παγκόσμιο φαινόμενο, το οποίο διαμόρφωσε τη συνήθεια των καταναλωτών στο να περιηγούνται και να ψωνίζουν στο διαδίκτυο, αντί με την φυσική τους παρουσία και αλληλεπίδραση με τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό στις φυσικές επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις δεν έχουν την πολυτέλεια να το αγνοούν πλέον. Όλοι αναζητούν τρόπους προσαρμογής, ανάκτησης ζημιών και κερδών.

Εικονικές Περιηγήσεις & Ηλεκτρονικό Εμπόριο Με ζωντανή βίντεο-συνομιλία ΚΑΙ ενσωματωμένο Gamification

Τέλειες διαδραστικές εικονικές περιηγήσεις για την επιχείρησή σας και για τους πελάτες σας

Ακίνητα

Σπίτια | Ξενοδοχεία | Spas | Εστιατόρια | Οδοντιατρεία | Χειροπράκτες | Παιδικοί Σταθμοί | Κλινικές και άλλα…

Οι πελάτες σας δεν μπορούν να έρθουν σε εσάς, αλλά μπορείτε να πάτε σε αυτούς! Μια εικονική περιήγηση είναι ό,τι πιο κοντινό μπορεί να βιώσει κανείς σε σχέση με μια φυσική επίσκεψη. Βυθίστε το κοινό σας σε μια αξέχαστη εμπειρία κατά την τρισδιάστατη επίσκεψή του στο ακίνητο της επιχείρησής σας. Οι περιηγήσεις παρέχουν την ίδια αίσθηση του χώρου, τις υφές και άλλες λεπτομέρειες που υπάρχουν στην πραγματική ζωή.

Ένας απλός σύνδεσμος είναι το μόνο που χρειάζεται για να ξεδιπλωθεί η μαγεία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε τον σύνδεσμο και να τους αφήσετε να περιηγηθούν.

Αλληλεπιδράστε μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας για να εξατομικεύσετε την εμπειρία τους και να τους παρέχετε την ανθρώπινη επαφή.

real-estate-removebg-preview
e-commerce-removebg-preview

Καταστήματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Έχετε το προϊόν σας; Αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Μετατρέψτε τους πιο ανήσυχους online αγοραστές σε πελάτες σας, χρησιμοποιώντας τρισδιάστατες απεικονίσεις προϊόντων. Φέρτε τα πιο κοντά στην εμπειρία «touch & feel» των φυσικών αγορών χρησιμοποιώντας τεχνολογία εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας.

Το νέο κύμα του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το βιωματικό μάρκετινγκ. Οι επαγγελματικές «επίπεδες» φωτογραφίες δεν αρκούν πλέον για να εμφυσήσουν εμπιστοσύνη στους καταναλωτές.

Αυτή η τάση είναι πιθανό να παραμείνει και οι πρώτοι που θα έχουν σίγουρα το πλεονέκτημα να πολλαπλασιάσουν τις πωλήσεις τους πριν το κάνουν οι ανταγωνιστές τους, είστε εσείς!

Εκπαίδευση

Κρίσιμο στη Νέα Εποχή της Διαδικτυακής Εκπαίδευσης και των Διαδικτυακών Σεμιναρίων

Ενδυναμώστε τους μαθητές με το χάρισμα της γνώσης ακόμα και όταν εκπαιδεύονται από το σπίτι. Η επεξήγηση εννοιών με χρήση εικονικής πραγματικότητας, έχει σημαντικά περισσότερες πιθανότητες να αποτυπωθούν στους μαθητές.

Το Virtual Reality της Viral Growth συμπληρώνει τη σκληρή δουλειά των δασκάλων για να βελτιώσει την απόδοση της τάξης, την κατανόηση και τη συνεργασία. Οι δάσκαλοι μπορούν τώρα να αναπτύξουν θέματα όπως τα μαθηματικά και οι επιστήμες, παρέχοντάς τους μια δημιουργική στροφή στο VR για την εύκολη και λεπτομερή κατανόηση από τους μαθητές τους. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε στους πιθανούς μαθητές σας μια ξενάγηση στις εγκαταστάσεις σας, παρά τους περιορισμούς που υπάρχουν.

Αλληλεπιδράστε και μιλήστε με γονείς, υφιαστάμενους και μελλοντικούς μαθητές μέσω της δυνατότητας των βίντεο-συνομιλιών. Τώρα μπορείτε να αποφύγετε τη λήψη πολλών εφαρμογών όπως το Zoom, το Microsoft Teams. Απλώς αποκτήστε πρόσβαση σε μία πλατφόρμα που ενσωματώνει όλα τα εικονικά ηλεκτρονικά εργαλεία από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού της επιλογής σας.

education

Έκθεση Αυτοκινήτων / Αυτοκινήτων

Οι επιχειρήσεις εμπορίας καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων δε χρειάζεται πλέον να σπαταλούν μία περιουσία για να προβληθούν σε μερικούς μόνο πελάτες. Τώρα, ο κόσμος είναι το κοινό σας καθώς λανσάρετε νέα αυτοκίνητα και οχήματα, χρησιμοποιώντας περιηγήσεις εικονικής πραγματικότητας.

Η δυνατότητα ενσωμάτωσης βίντεο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από δυνητικούς σας πελάτες για να κάνουν κλικ και να κατανοήσουν ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά και προδιαγραφές.

Επιτρέψτε στο κοινό σας να κάνει εικονικές περιηγήσεις βλέποντας εύκολα το εσωτερικό και το εξωτερικό του οχήματος.

Εμπειρία Εικονικής Πραγματικότητας για...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ δέσμευση: 10 φορές περισσότερη αφοσίωση σε σύγκριση με το παραδοσιακό βίντεο. Απολαύστε μεγαλύτερους χρόνους προβολής με επαγγελματικές 3D και 360° εικόνες και βίντεο.
Αυξήστε τα shares, τα likes και τις συνδρομές σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης

ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ μετατροπές: Μέσω εξατομικευμένων επιλογών και CTA’s για ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό δέσμευσης και αφοσίωσης.
2 φορές περισσότερες μετατροπές από τον μέσο όρο

ΑΥΞΗΜΕΝΗ αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων: Τα διαδραστικά βίντεο προσφέρουν CTR έως και 20% σε σύγκριση με το 1-2% των απλών βίντεο

virtual-reality-360

ΔΥΟ Ομάδες Υποστήριξης σε Αναμονή…

Δεσμευόμαστε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ δυνατό κέρδος.

Ομάδα Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία της εταιρείας σας και την απόκτηση πελατών;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Ομάδα Υποστήριξης Επιχειρήσεων 24/7 x 365 ημέρες το χρόνο. Δεσμευόμαστε να σας βοηθήσουμε να αποκομίσετε ΤΕΡΑΣΤΙΑ κέρδη, μέσα από το Virtual Reality. το Inbound marketing και τις Inbound Πωλήσεις.

Τεχνική Ομάδα υποστήριξης

Όλα έχουν γίνει εξαιρετικά απλά, χωρίς να απαιτούνται τεχνολογικές δεξιότητες. 

Αλλά ακόμα και αν κολλήσετε οπουδήποτε, επικοινωνήστε με την ομάδα μας για άμεση υποστήριξη.

ΑποκτΗστε ΣΗμερα τη ΜοναδικΗ μας ΠροσφορΑ!

Η περιορισμένη σε χρόνο προσφορά μας είναι η φθηνότερη τιμή στην οποία θα υπάρξει ποτέ αυτή η ΜΟΝΑΔΙΚΗ υπηρεσία!

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μόλις λήξει αυτή η προσφορά, η τιμή θα αυξηθεί στις 2.500 ευρώ.

Και παρόλο που ακόμη και αυτό φαίνεται δικαιολογημένο ποσό για τις δυνατότητες που προσφέρονται, δεν θα θέλαμε να ξοδέψετε σημαντικά περισσότερα. Ο χρονισμός είναι απαραίτητος. Ο δικός μας είναι ιδανικός για να επωφεληθείτε εν το μέσω αυτών των δύσκολων καιρών. Είστε έτοιμοι να κάνετε την κίνηση ΤΩΡΑ;

Το μόνο άτομο που στέκεται εμπόδιο στην επιτυχία σας είστε ΕΣΕΙΣ. Αποκτήστε την προσφορά γνωριμίας ΤΩΡΑ.