Μαθήματα  Κατασκευής Επαγγελματικών ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης με την μέθοδο Growth Driven Design σε WordPress

Τομέας: Digital Marketing

Απονέμεται Πιστοποιητικό  Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου | 11:00

Διάρκεια: 4 ημέρες 

growth-driven-design-websites-inbound

Εισαγωγή

Το πρόγραμμα «Viral Gowth Driven Design» έχει ως σκοπό την πλήρη κατάρτιση του εκπαιδευόμενου στην κατασκευή και ανακατασκευή επαγγελματικών ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης. Έμφαση δίνεται τόσο στην πρακτική εφαρμοιγή, όσο και στην σύγχρονη κουλτούρα και τρόπου σκέψης που χρησιμοποιείται από κορυφαίους επαγγελματίες και agencies ανά τον κόσμο. Στο τέλος αυτής της τετραήμερης εκπαίδευσης, ο συμμετέχοντας θα έχει αποκτήσει τις γνώσεις, τις ικανότητες και τα εργαλεία που χρειάζονται, προκειμένου να σχεδιάσει, να αναπτύξει και να εφαρμόσει μια ολοκληρωμένη στρατηγική ψηφιακής προβολής. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται επίσης στην διεπιστημονικότητα προωθώντας την προσέγγιση της γνώσης από διαφορετικές προοπτικές και γνωστικά αντικείμενα. Δεν έχει τεχνικό χαρακτήρα και δεν απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής και προγραμματισμού. Επιπρόσθετα καλύπτει την νομική πλευρά του αντικειμένου αναφερόμενο στο νέο πλαίσιο διαχείρισης προσωπικών δεδομένων GDPR. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με πρακτικό μάθημα που περιλαμβάνει και την ενεργή συμμετοχή του μαθητευόμενου στο να φτιάξει την δική του επαγγελματική ιστοσελίδα, να οργανώσει το marketing αυτής και να μελετήσει πετυχημένες στρατηγικές digital marketing σε επιχειρήσεις.

Μάρκετινγκ

Η ιστοσελίδα σου είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο μάρκετινγκ της επιχείρησής σου, αποτελώντας το επίκεντρο της επιχειρηματικής σου δραστηριότητας. 

Πωλήσεις

 Έχει αποδειχθεί ότι ο υποψήφιοι πελάτες έχουν ήδη καλύψει το 70% της διαδικασίας του ταξιδιού του καταναλωτή πριν ακόμα φτάσουν σε εσένα και την ομάδα πωλήσεων σου