Growth Driven Design Modern Smart Responsive High Performance Websites

Θα έπαιζες σε πρωτάθλημα darts με δεμένα τα μάτια; Γιατί να το κάνεις με την ιστοσελίδα σου, χτίζοντας την χωρίς στρατηγική;

Αυτός ο νέος τρόπος κατασκευής και ανακατασκευής ιστοσελίδων εστιάζει στην δημοσίευση του website μέσα στις πρώτες 45 ημέρες, ισορροπώντας ανάμεσα σε ταχύτητα και ποιότητα.

Αυτό βοηθάει να συλλέξουμε γρήγορα και πραγματικά δεδομένα. Το αποτέλεσμα είναι κάθε επόμενο βήμα να βασίζεται σε αυτά τα data, τα οποία καταδεικνύουν τις προτιμήσεις των επισκεπτών – υποψήφιων πελατών! 

Σπαταλάς χρόνο και πόρους για την ιστοσελίδα σου και δεν το γνωρίζεις.

Αυτό που μέχρι σήμερα έχουμε αποδεχθεί ως τον κανονικό τρόπο προσέγγισης, οικοδόμησης και συντήρησης μιας ιστοσελίδας έχει αυξημένο κίνδυνο και κοστίζει σε χρόνο, χρήματα, στην εικόνα και την επιτυχία  της επιχείρησής σου.

Στην Viral Growth κατασκευάζουμε, ανακατασκευάζουμε και σου μαθαίνουμε τον τρόπο, εφόσον το επιθυμείς, να φτιάχνεις επαγγελματικές ιστοσελίδες που να είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ηλεκτρονικό φυλλάδιο

Το παραδοσιακό μοντέλο σχεδιασμού ιστοσελίδων είναι εντελώς δυσλειτουργικό και ξεπερασμένο.

Είτε είσαι οργανισμός, είτε ελεύθερος επαγγελματίας, μικρή ή μεσαία επιχείρηση, το παραδοσιακό αυτό μοντέλο σε κάνει εξαιρετικά ευάλωτο, σε εκθέτει σε αρκετούς κινδύνους και δεν σου φέρνει τα βέλτιστα και επιθυμητά αποτελέσματα.

Το GDD Growth Driven Design (σχεδιασμός με γνώμονα την ανάπτυξη) είναι το νέο χρυσό πρότυπο παραγωγής αποτελεσμάτων, φέρνοντας μετρήσιμη επιχειρηματική αξία μέσω του web design.

Πρόκειται για μια πιο έξυπνη, ευέλικτη και καθοδηγούμενη από τα δεδομένα προσέγγιση που ελαχιστοποιεί τις παγίδες και τα προβλήματα του παραδοσιακού σχεδιασμού ιστοσελίδων

Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης!

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ EBOOK

growth-driven-design-kataskevi-anakataskevi-istoselidon-athina-thessaloniki-kriti-kypros-responsive-websites-viral-growth-europe-greece-I

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ

Εκτός απ΄ τις πιο πάνω υπηρεσίες η Viral Growth διοργανώνει εκπαιδεύσεις κατασκευής – ανακατασκευής & ανάπτυξης ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης Growth Driven Design σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Κύπρο! Συμπλήρωσε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για να ενημερωθείς για την διεξαγωγή του επόμενου ή να οργανώσουμε ένα στην εταιρεία ή την περιοχή σου!

GROWTH DRIVEN DESIGN PRACTITIONER COURSE

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ EBOOK ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ..

monternos-eksypnos-ypsilis-apodosis-responsive-sxediasmos-istoselidon-growth-driven-design-websites-viral-growth-websites-athina-thessaloniki-kriti-cyprus
growth-driven-design-viral-growth-web-design-kataskevi-anakataskevi-istoslidon-athina-thessaliniki-kriti-cyprus-responsive
 1. Με την εγγραφή σου εξασφαλίζεις πρόσβαση σε:

  • Ένα Inbound Marketing eBook 26 σελίδων με το πλαίσιο, τον τρόπο σκέψης και τα εργαλεία για να το εφαρμόσεις στην επιχείρησή σου
  • 10 Templates και δωρεάν εργαλεία του internet
  • Διαδακτικό σύτημα αξιοποίησης των πιο πάνω εργαλείων
  • Μία κλειστή ομάδα στο Facebook που μοιραζόμαστε μυστικά, κόλπα και εμπειρίες!
responsive-growth-driven-design-website-viral-growth-europe-kataskevi-anakataskevi-istoselidon-athina-thessaloniki-kriti-cyprus-I
RevOps-Revenue-Operations-Viral-Growth-Spyros-Kollas
Marketing
Spyros

RevOps – Revenue Operations

Τα RevOps (Revenue Operations) είναι σημαντικά για εταιρείες διαφόρων κλάδων. Αφορούν σε επιχειρήσεις και οργανισμούς που στοχεύουν να ευθυγραμμίσουν τις λειτουργίες πωλήσεων, μάρκετινγκ και της

Read More »
Τι-είναι-Το-pivot-στις-επιχειρήσεις;
Marketing
Spyros

Τι είναι το pivot στις επιχειρήσεις;

Τι είναι ο pivot στις επιχειρήσεις; Το pivot στην επιχειρηματικότητα αναφέρεται στην αλλαγή της κατεύθυνσης της επιχείρησης ή της στρατηγικής της. Όταν δηλαδή οι υπάρχουσες

Read More »

ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣΕΙΣ

Εννοούμε την σύγχρονη, εξυπνότερη και αποδοτικότερη μέθοδο κατασκευής ή ανακατασκευής ιστοσελίδων, εναρμονισμένων και ευθυγραμμισμένων με την την Inbound Marketing στρατηγική σας, την ομάδα μάρκετινγκ και την ομάδα πωλήσεων της επιχείρησής σου.

Ότι η δομή, η εμφάνιση και το περιεχόμενο βασίζεται σε δεδομένα και στατιστικά που συγκεντρώνουμε για τις προτιμήσεις και τις ανάγκες των Buyer Personas. Όχι σε χιλιάδες μικρές υποθέσεις σχετικά με αυτό που νομίζεις/ουμε ότι μπορεί να αποδώσει.

 • Γιατί αυξάνει τον μέσο όρο αλληλεπίδρασης με τους χρήστες – επισκέπτες.
 • Απλοποιεί την διαδικασία πωλήσεων της επιχείρησής σας.
 • Είναι ευκολότερο
 • Δημοσιεύεται γρηγορότερα
 • Είναι αποτελεσματικότερο
 • Κάνει γρηγορότερα Ranking 
 • Ενισχύει την εικόνα της επιχείρησής σου

Για το πρώτο στάδιο – Launch Pad – χρειαζόμαστε το 50% του κόστους όταν υπογραφεί η σύμβαση και το υπόλοιπο λήγει όταν η ιστοσελίδα είναι έτοιμη προς δημοσίευση. Για μεγαλύτερα έργα το χωρίζουμε σε 3 δόσεις. 50% κατά την υπογραφή της σύμβασης, 25% μετά από 30 ημέρες και 25% όταν είναι έτοιμη η ιστοσελίδα.

Ναι. Θα πρέπει να υπολογίσεις το κόστος των απαιτούμενων εργαλείων συλλογής δεδομένων και απόδοσης της ιστοσελίδας από μηχανικής πλευράς και το κόστος συντήρησης, διαρκούς ανάπτυξης και βελτιστοποιήσεων ανά μήνα.

Εξαρτάται με τι το συγκρίνεις. Ο σημαντικότερος ωστόσο λόγος είναι γιατί παίρνεις αδιαμφισβήτητα μεγαλύτερη αξία. Επιπλέον σημαντικός λόγος είναι ότι η παραδοσιακή μέθοδος διαρκεί περίπου 3 – 5 μήνες χωρίς να μπορείς να πραγματοποιείτε τεκμηριωμένες βελτιστοποιήσεις. Εμείς θα δουλεύουμε 12 μήνες βελτιώνοντάς το και φέρνοντας μετρήσιμα αποτελέσματα.

Γνωρίζοντας τις ώρες και το κόστος ανά ώρα που απαιτείται για το κάθε στάδιο, ο χρόνος παράδοσης του Launch Pad εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος (business ή eCommerce website) και το πόσο γρήγορα το θέλεις (slow – fast – fastest). Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως το Launch Pad παραδίδεται μέσα σε 45 ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Όχι. Είναι ένα ολοκληρωμένο website που δείχνει και αποδίδει καλύτερα από αυτό που έχεις τώρα. Παρ’ όλα αυτά δεν θα είναι τέλειο, γιατί τέλειο ΔΕΝ υπάρχει. Ο μόνος τρόπος για να πλησιάσεις το τέλειο είναι να αρχίσεις να συλλέγεις δεδομένα χρηστών – επισκεπτών. Με αυτόν τον τρόπο θα παίρνονται πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις για το κάθε επόμενο βήμα προς την ανάπτυξη της ιστοσελίδας και της επιχείρησής σου. Ο μοναδικός τρόπος για να το πετύχεις είναι να δώσεις το site γρήγορα στα χέρια των χρηστών.

Η ταχύτητα προόδου εξαρτάται από το μέγεθος του site και το μέγεθος της αλληλεπίδρασης. Στα σίγουρα όμως θα δώσουμε έμφαση στο χτίσιμο εργαλείων, κάνοντας άλματα καινοτομίας. Παράλληλα θα βελτιστοποιούμε της αισθητική και τις μηχανικές του λειτουργίες, ώστε να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να ξεκινήσεις κάτι απ’ την αρχή ή από το μηδέν.

Αν και μας αρέσει η δια ζώσης επικοινωνία, για την πρώτη φάση έχουμε μερικές ερωτήσεις που μπορούμε να συζητήσουμε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω skype. Στην δεύτερη φάση έχοντας συλλέξει πρόσθετες πληροφορίες και δεδομένα συζητάμε για τον σχεδιασμό και τους στόχους σου, κάτι που επίσης μπορεί να γίνει τηλεφωνικά ή μέσω skype. Για την Τρίτη φάση θα χρειαστεί να κάνουμε μία συνάντηση με εσένα και τα στελέχη της επιχείρησής σου, κατά την οποία θα σας παρουσιάσουμε τις προτάσεις από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Ναι, το κάνουμε. Περίπου το 25% των εργασιών που κάνουμε είναι ο επανασχεδιασμός ιστοσελίδων. Πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα με την εικόνα και την κατάσταση που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή η ιστοσελίδα σου, πάντα υπάρχουν στοιχεία που χρειάζεται να αξιοποιήσουμε.

Απολύτως! Από εμάς αγοράζετε το Domain Name (www.yourwebsite.com), φιλοξενία – hosting και οποιοδήποτε άλλο λογισμικό απαιτείται για να φτιάξουμε τον νέο σας ιστότοπο. Όλες οι εγγραφές και καταχωρήσεις γίνονται στο όνομά σου και κατά την παράδοση του έργου θα λάβεις εκτός από τους κωδικούς πρόσβασης και τις σχετικές άδειες.

Ωστόσο, συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας και μπορούμε να σε βοηθήσουμε να αλλάξεις εάν αντιμετωπίζεις προβλήματα ή δεν είσαι ευχαριστημένος με την τρέχουσα εταιρεία που συνεργάζεστε.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι το σημαντικότερο στοιχείο της.

Ένα έγγραφο του Word με σαφή ένδειξη για κάθε σελίδα είναι συνήθως αρκετό. Οι content creators και οι copywriters της Viral Growth θα αναλάβουν να το διαμορφώσουν κατάλληλα ώστε να είναι ελκυστικό και ανιχνεύσιμο από τις μηχανές αναζήτησης.

Οι εικόνες πρέπει να είναι σε μορφή .jpg ή .png. Μπορείς να τα στείλεις σε εμάς μέσω Wetransfer, Dropbox ή Google Drive. Θα σου δώσουμε τις απαιτήσεις μεγέθους μόλις έχουμε το wireframe για τη νέα σου ιστοσελίδα.

Όλα τα βίντεο πρέπει να φιλοξενούνται σε πλατφόρμα βίντεο τρίτου μέρους. Τα πιο συνηθισμένα είναι το YouTube και το Vimeo.

Αδιαπραγμάτευτα! Δεν θα δημιουργούσαμε σήμερα μία ιστοσελίδα που να μην είναι φιλική προς κινητές συσκευές. Αυτό είναι απόλυτη ανάγκη καθώς η χρήση των κινητών συσκευών έχει εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια. Η ιστοσελίδα σου θα λειτουργεί σε tablet και smartphone της Apple καθώς και Android.

Ναι. Θα μπορείς να τα διαχειριστείς και να δημιουργήσεις πρόσθετα και μόνος σου από τα διαχειριστικά του site και του server που θα φιλοξενείται η ιστοσελίδα σου.

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις ή απορίες;

Facebook
Twitter
LinkedIn