You are currently viewing Τι είναι ένα Financial, Marketing & Sales Agency;
Τι είναι ένα Financial Marketing & Sales Agency;

Τι είναι ένα Financial, Marketing & Sales Agency;

Τι είναι ένα Financial, Marketing & Sales Agency;

Είναι εταιρεία μάρκετινγκ; Δεν είναι.

Είναι εταιρεία πωλήσεων; Όχι. Δεν είναι.

Είναι διαφημιστική εταιρεία; Ούτε

Με αυτή την υφιστάμενη σύγχυση, εύλογα καταλήγουμε στο αποτέλεσμα κατά το οποίο οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι να επιλέξουν για τις ανάγκες τους και τι να περιμένουν από την συνεργασία.

Ένα Financial, Marketing & Sales Agency αξιοποιεί ΚΑΙ τους τέσσερεις πυλώνες επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Ξεχωρίζει γιατί έχει καταφέρει να εξελίξει και εναρμονίσει, ουσιαστικά και όχι επιδερμικά, τα χρηματοοικονομικά, το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την εκπαίδευση προσωπικού με την τεχνολογία.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η τεκμηριωμένη και βάση οικονομικών στόχων λήψη αποφάσεων για τις ενέργειες μάρκετινγκ, πωλήσεων αλλά και την εκπαίδευση του προσωπικού και των στελεχών.

Τα εργαλεία και τα κανάλια τεχνολογίας που επιλέγονται είναι μέρος των πιο πάνω τεκμηριωμένων αποφάσεων, σε μια προσπάθεια διαρκούς εξέλιξης και ανάπτυξης με σκοπό την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων, εμπορικών και μη.

Δεν εμπορεύεται μεμονωμένες και αποσπασματικές υπηρεσίες Digital Marketing όπως τα email, social και content marketing, το SEO, το UX – UI Design, το Development Κλπ.

Κάθε συνεργασία αντιμετωπίζεται ως Project, με έναν Project Manager ανά πελάτη και μια αποκλειστική ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στο project και οι ειδικότητες, αποφασίζονται  από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του οικονομικού στόχου της επιχείρησης.

Τα Projects σχεδιάζονται και υλοποιούνται λαμβάνοντας υπ’ όψη

 • την υφιστάμενη κατάσταση και αποτελέσματα που έχει η επιχείρηση,
 • το υφιστάμενο προσωπικό και
 • ο βαθμός δυσκολίας μέχρι την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.

Με αυτόν το τρόπο καταλήγουμε να μιλάμε, όχι για το αν η επιχείρηση και το προσωπικό της κάνει αυτό που κάνει καλά, αλλά πόσο ακόμα καλύτερα μπορεί ή χρειάζεται να το κάνει!

Με λίγα λόγια στόχος ενός Financial, Marketing & Sales Agency είναι να παραδώσει άψογα ισορροπημένα αποτελέσματα, με τρόπο, όχι που απλά να συνεισφέρει, αλλά να εξασφαλίζει την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Τα πλεονεκτήματα ενός Financial, Marketing & Sales Agency

 1. Έχει την τεχνογνωσία για την ορθή και αποτελεσματική αξιοποίηση προηγμένων τεχνολογικών καναλιών, μεθόδων, μοντέλων και λύσεων.

2. Διαθέτει εξειδικευμένους επαγγελματίες σύγχρονων τομέων όπως:

 • Οικονομολόγους,
 • Λογιστές,
 • Risk Managers,
 • IT Managers,
 • Content experts,
 • Developers, 
 • Digital Marketing experts,
 • SEO experts,
 • UX & UI designers,
 • Sales experts,
 • Personal & Business growth trainers κλπ.

3. Προσφέρει πληθώρα ψηφιακών υπηρεσιών αυτοματισμού ενεργειών και μεθόδων μάρκετινγκ και πωλήσεων (CRM, marketing & sales automation)

Γιατί χρειάζεσαι ένα Financial, Marketing & Sales Agency όπως η Viral Growth;

Η συμπεριφορά των καταναλωτών αλλά και ο τρόπος που οι άνθρωποι κάνουν Business έχει αλλάξει.

Πλέον έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν online αναζητήσεις, να ενημερώνονται για τις διαθέσιμες λύσεις, να κάνουν σύγκριση τιμών και υπηρεσιών και τέλος να επιλέγουν την επιχείρηση εκείνη που μπορεί να καλύψει την πλειοψηφία των αναγκών τους.

Επομένως, δεν αρκεί απλά και μόνο να έχεις μια online παρουσία.
Πόσο μάλλον να καταφεύγεις σε αποσπασματικές ή ακόμα χειρότερα σπασμωδικές και κοστοβόρες ενέργειες.  

Στη Viral Growth υλοποιούμε Projects που ενεργοποιούν και τους τέσσερεις πυλώνες της Σύγχρονης Ολιστικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων.

Οικονομοτεχνικές μελέτες, Διαχείριση Κινδύνου Επιχειρήσεων, User Experience, SEO, Content, Digital Marketing, CRM, Πλατφόρμες αυτοματισμών, Gamification και Διαχείρισης Εταιρικής Φήμης με στόχο να σε φέρουμε πιο κοντά με το ιδανικό σου κοινό, να επικοινωνήσεις μαζί του και να προσφέρεις τις λύσεις σου (προϊόντα ή υπηρεσίες) στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή.

Με συμφέρει;

Πολλοί ιδιοκτήτες δεν λαμβάνουν υπόψη το πραγματικό κόστος που συνδέεται με την πρόσληψη και τη διατήρηση ενός υπαλλήλου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπολογίζεις μόνο τον βασικό μισθό, αλλά να προσθέσεις τα πάγια έξοδα όπως κρατικούς τοπικούς φόρους, εισφορές ασφάλισης υγείας, συνταξιοδότησης, διακοπές.

Το πραγματικό κόστος τελικά μπορεί να είναι από 1,3 έως και 1,5 φορές μεγαλύτερο από το βασικό μισθό.

Αν προστεθούν τα επιπλέον έξοδα όπως της πρόσληψης και της κατάρτισης, το σύνολο κλιμακώνεται και αυξάνεται γεωμετρικά.

Τελικά, το μεγάλο ερώτημα δεν είναι αν μπορείς να πληρώσεις ένα έμπειρο Agency, αλλά πόσο θα σου κοστίσουν, άμεσα και έμεσα, οι χαμένες ευκαιρίες προσπαθώντας να κάνεις τα πάντα μόνος σου.

Χρειάζεσαι να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ισορροπία στη ζωή σου;
Να αφεραίσεις από την καθημερινότητά σου τις εκτός των αρμοδιοτήτων σου εργασίες, εστιάζοντας στο κομμάτι της επιχειρηματικής δραστηριότητας που αγαπάς περισσότερο;

Τότε το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί μας

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση